Kontakt

De fleste av møblene lages på bestilling. Ta kontakt med Vidar på telefon 915 40 950 eller vidar@amundstad.no for et uforpliktende tilbud eller en idémyldring.

 

Vidar Amundstad

Vidar er utdannet møbelsnekker med svennebrev og har jobbet som møbelsnekker siden 2004. Han er utdannet ved Hjerleid (Nord-Gudbrandsdal vgs. avd. Hjerleid). Etter endt utdannelse har han tatt mange kurs innen overflatebehandling, lakk og maling, salgskurs med mer. Han har god kompetanse innen tre og har også vært faglærer på Hjerleid håndtverksenter.

 
Vidars_mobler_146.png

Vidar har en lidenskap for, og synes det er spennende å jobbe med tre. Tre er et levende materiale som kan forandre seg med varme og fuktighet, og ulike overflatebehandlinger og pusseteknikker gir overflaten i treverket helt egne egenskaper og en egen glød.

Vidars Møbelsnekkeri holder til i Lesja i Nord-Gudbrandsdalen på Svanborg gard. En stor del av kundene våre er i Lesja og nabokommunene, men møbler og innredninger kan leveres over hele landet.

 
 
 
 

 

Marit Svanborg

Marit Svanborg er tredje generasjon på gårdsbruket Svanborg.

Marit har en mastergrad innen geografi fra NTNU og jobber som plan- og miljørådgiver i Lesja kommune. Drømmen er å jobbe full tid på gården og møbelsnekkeriet.

Marit 101 copy.png
 
 
Sau_gård119.jpg
 

Svanborg Gard og Møbelsnekkeri

Gården Svanborg er fra 1935 der det fram til 2016 var melkeku, okser, sau, og en katt. Det har også vært hest, høner og geit på bruket tidligere. I løpet av 2016 har Marit og Vidar valgt å selge melkekvota for å satse på sau og møbel, en flott kombinasjon med kort veg på jobb. I 2016 fikk de tilskudd fra Innovasjon Norge til å totalrenovere det gamle kufjøset og ungdyrfjøset til sauefjøs - og sauene og vi mennesker trives bedre enn noen gang i nye flotte lokaler med god tro på framtida.

 
 
Svanborg gard ligger idyllisk til langs Vestsidevegen på Lesja.

Svanborg gard ligger idyllisk til langs Vestsidevegen på Lesja.

 
Familien på Svanborg gård, Marit, John, Kristian og Vidar.

Familien på Svanborg gård, Marit, John, Kristian og Vidar.

 

 

Besøk oss

Svanborg Gard og Møbel
Vestsidevegen 1087
2665 Lesja