Smarte løsninger til kjøkkenet

Ofte er jeg på utkikk etter smarte løsninger til kjøkkenet, for ny inspirasjon og plassbesparende elementer. Kvaliteten på skinner, hengsler, knotter og annet er også i fokus for å få et best mulig resultat. Og spesielt gøy er det når det kommer ønsker og løsninger fra kunden selv. En kunde på Otta, byen ved Rondane, ønsket seg skuffer i sokkelen. Og skuffer ble det. Skuffene er laget med hjul slik at de går lett rett oppå gulvet, og et håndtak av børstet stål. Kjøkkenet er laget i eik i et moderne design.

 
Kjokken_199.jpg
 
Kjokken_200.jpg

Skuffene er lette å få opp, solide og passer fint til slik som kaserollelokk.

 

Smarte løsninger på kjøkkenet kan også være å velge kun underskap som kjøkkenet nedenfor viser. Dette gir god luft og romfølelse til rommet, det blir lett og behagelig. For å velge en slik løsning må en selvfølgelig ha nok underskap/skuffer til å dekke oppbevaringsbehovet en har. Lampene på kjøkkenet kommer godt frem, og det er godt med lys inn i rommet fra vinduene. Eikekjøkkenet har et design med riller i fronten uten noen håndtak. Et enkelt design - men tidkrevende å lage :-) Frontene er behandlet med osmo hardvoksolje, slik at olje, syltetøy, kaffe og annet smuss ikke trekker inn i treverket. Eik er også et "hardt" treverk som tåler en trøkk av støt og annet, samtidig som uttrykket er varmt. Et tre med høy kvalitet.

 
Kjokken_203.jpg
Kjokken_209.jpg
 

En annen løsning som passet godt på dette kjøkkenet var valg av ventilator til koketoppen. Kjøkkenet har ikke overskap og kunden valgte derfor ventilator som sitter nede i koketoppen som trekker røyken til seg. Vidars Møbelsnekkeri kan også levere komplette hvitevarer og komfyrer, ventilatorer og servanter til ditt kjøkken. Ofte er disse bestilt gjennom Elkjøp Dombås, men også andre forhandlere kan benyttes for å få det akkurat det du ønsker til kjøkkenet. 

 

Har du en smart kjøkkenløsning - vis den gjerne frem på vår facebookside Vidars Møbelsnekkeri

For inspirasjon se gjerne vår instagramprofil Vidars Møbelsnekkeri.

Marit Svanborg