Gammelt treverk på nye måter

Liker du gammelt treverk? Det gjør jeg. Ikke bare gamle møbler, hus, hytter, interiør og gamle treverk - men gammelt treverk som kan brukes i nye møbler og inn i hytta og heimen. 

 
Vidars_mobler_100.jpg
Vidars_mobler_101.jpg
 

Det er mange måter å bruke gammelt treverk på. Det kan være i restaurering av møbler og oppussing for å få treverket til å ligne mest mulig det gamle. Nå er også gammelt treverk, drivved, gamle dører, gamle vinduer etc. brukt for å skape et eget uttrykk - det blir en kontrast til det nye hjemmet vi har. Flere produkt vi har lagd er innramminger av speil og foto med gammelt treverk. Men det kan også være en hel vegg som bli omgjort med gammelt treverk, låvetømmer som skal brukes etc. For oss i Vidars Møbelsnekkeri er det spennende å jobbe med slike uttrykk. 

 
Vidars_mobler_97.jpg
 

Kanskje har du noe gammelt tre selv som du ønsker å bruke til noe, eller et speil som trenger ny innramming? En hylle i gammelt treverk? Fantasien setter grensene og erfaringen kan gjøre at en ser lettere hva som fungerer sammen og hva som er solidt nok for ulike møbler og kombinasjoner.

IMG_1282.JPG
 

Litt gammelt treverk - hva kan dette bli? :-) Ta gjerne kontakt med Vidar for en uforpliktende prat. Følg oss på instagram VidarsMøbelsnekkeri og facebook vidarsmobelsnekkeri.

 
Marit Svanborg