En får aldri for mye garderobeplass

En ting er sikkert - en får aldri nok garderobeplass. Drømmen er et ryddig hjem eller hytte der alle tingene har sin egen plass - uten å måtte bruke unødvendig tid på å lete etter den bestemte tingen en skal ha. Ofte er det jo slik at en har det travelt når en skal ut fra hjemmet eller hytta. På den andre siden er det fint å ha en ryddig entre der det er plass for gjester å henge fra seg jakka og føle seg velkommen.

 
Vidars_mobler_81.jpg
 

Skyvedørsgarderober kan ofte være gode løsninger der en får mye garderobeplass innenfor dørene. Dørene skyves, og åpnes ikke ut i rommet som en dør - og er dermed også et plassbesparende element. Innvendig kan garderobene innredes akkurat slik du ønsker og hele rommet fra gulv til tak kan utnyttes.

 
Vidars_mobler_82.jpg
 
skooppbevaring.JPG
 
011abfa91a0cc982396b5b9f900462dda0b65b227e.jpg
 
IMG_0658.JPG
 

Vidars Møbelsnekkeri innreder også hele klesrom om du ønsker dette. Av og til er det kunden selv som har tenkt ut akkurat slik en ønsker en garderobeløsning - eller så kommer Vidars Møbelsnekkeri med et forslag til løsninger så en sammen kan finne ut hva som fungerer best. Alt etter hva du ønsker. Og best av alt - garderobene leveres ferdig montert. :-)

 
garderobe.JPG
 

Hvilke garderobe drømmer du om? Ta kontakt med Vidar for en uforpliktende prat.

Marit Svanborg